Steun het Kleiklooster: koop bier!

Iedereen in de K-buurt kent het Kleiburg klooster. En velen weten dan ook dat het klooster een Brouwerij Kleiburg heeft met een Proeflokaal naast de IKEA. Met de inkomsten van de brouwerij  en horeca kan het klooster veel goede dingen doen. Door het coronavirus maakt de brouwerij/proeflokaal moeilijke tijden door. De komst van een vestiging bij Holland Park in Diemen-Zuid gaat voorlopig niet door. Daarom kunt u het klooster steunen door een bierdoos of een Bijlmer Box te kopen.

Brouwerij Kleiburg is een sociale onderneming vanuit het Kleiklooster in de flat Kleiburg. Het Kleiklooster is een gastvrije en spirituele plek in de Amsterdamse Bijlmer. Een deel van de winst van de brouwerij wordt besteed aan de maatschappelijke doelen van het klooster. Voor meer informatie: Kleiklooster, Kleiburg 29A, Amsterdam. www.kleiklooster.nl

Bij de Brouwerij is elke vrijdagmiddag van 15.00 tot 18.00 uur en zaterdagmiddag van 12.00 tot 16.00 uur het Kleiburgbier rechtstreeks te koop. Het bier is in dozen van 12 of 24 flessen met een vriendelijk aangepaste prijs verkrijgbaar.  Het is ook mogelijk om mix dozen te kopen. In elke doos zit altijd een aardig presentje van het Klooster.

Via deze link vind je alle info over bier afhalen of bestellen en over pakketten zoals de bijlmerbox (een doos met producten van lokale ondernemers: https://brouwerijkleiburg.nl/news/support-kleiburg-bestel-kleiburg

Hullenbergweg 6
1101 BL Amsterdam
info@brouwerijkleiburg.nl
020 21 01 703

Kleiburgbier is ook bij alle Amsterdamse vestigingen van AH, alle vestigingen van Mitra in Nederland en veel vestigingen van Jumbo te verkrijgen. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *