Steun de Werkgroep Vliegverkeer Bijlmermeer

De Omgevingsraad Schiphol (ORS) is per 1 januari 2015 het nieuwe overlegorgaan waarin bestuurders, luchtvaartsector, overheid en bewonersvertegenwoordigers participeren. Een verschil met de voorganger (CROS) is o.a. dat bewonersvertegenwoordigers niet meer benoemd worden door B&W maar via een kiesstelsel.

vliegverkeer400Om kandidaten aan te leveren als kiesman of ORS-lid moeten deze ondersteund worden door achterbanorganisaties die tenminste 100 steunbetuigingen hebben. De stichting Werkgroep Vliegverkeer Bijlmermeer (WVB) is inmiddels bij de ORS geregistreerd als achterbanorganisatie en moet daarom voor medio oktober tenminste 100 namen en adressen voor steun verzamelen. Vanuit de WVB wordt Tarcis Schipper, de huidige voorzitter, voorgedragen als kandidaat voor de ORS.

Ondersteun de Werkgroep Vliegverkeer Bijlmermeer en geef uw naam en adres per e-mail door het secretariaat (wet op privacy is van toepassing). Op vrijwillige basis kunt u ook uw telefoonnummer opgeven.

Meer over de nieuwe organisatie die het vliegverkeer rond Schiphol monitort lees je op de flyer van de OmgevingsRaad Schiphol (PDF)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *