Sportfeest Kraaiennest op 10 december

Wil jij ook gezond het jaar afsluiten? Kom dan naar Sportfest Kraaiennest op 10 december, van 13:00 tot 15:00, onder metrostation Kraaiennest. Beleef sportieve workshops, sport en spel voor kids, professioneel advies over een gezonde leefstijl: fysiek, mentaal én financieel. Schrijf je in via de link en ontvang een gratis goodiebag met iets sportiefs en lekkers erin https://forms.gle/mhNyNLV5NYttRmBE7

Wil jij ook gezond het jaar afsluiten? Kom dan naar Sportfest Kraaiennest op 10 december, van 12:45 tot 15:00, onder metrostation Kraaiennest. Beleef sportieve workshops, sport en spel voor kids, professioneel advies over een gezonde leefstijl: fysiek, mentaal én financieel. Schrijf je in via de link en ontvang een gratis goodiebag met iets sportiefs en lekkers erin https://forms.gle/mhNyNLV5NYttRmBE7.

We nodigen je uit om te komen profiteren van al het aanbod en na afloop te vertrekken met een brede lach. Deelnemers die willen sporten volgen drie bootcamps van elk 20 minuten, onder begeleiding van een lokale professionele sportaanbieder. We sporten in de buitenlucht, gezond voor lichaam en geest! Voor ieder niveau is er uitdagend, leuk en vooral passend aanbod.

Onder de aanwezigen zijn er een lokale fysiotherapeut, diëtist en budgetcoach. Allemaal staan ze klaar om u van advies te voorzien en/of door te verwijzen.

Met Sportfest Kraaiennest sluiten we het laatste Sportcontrainer traject feestelijk af. De Sportcontrainer is een mobiele bootcamp locatie waar sportaanbieders op eigen initiatief trainingen en evenementen kunnen organiseren. Hierbij worden ze ondersteund door Team Sportservice Amsterdam. De afgelopen 7 weken hebben sportaanbieders hun eigen groepje buurtbewoners begeleid bij het structureel sporten. We organiseren dit evenement voor de trainers en sporters uit het afgelopen traject én voor buurtbewoners die ook meer willen gaan bewegen. Er staan vijf Sportcontrainers in Zuidoost dus ook bij jou om de hoek. Meer informatie over de Sportcontrainer, voor zowel deelnemer als professional, is te vinden op zuidoostbeweegt.nl/sportcontainer-workouts-2022.

Kom ook op 10 december! Verbrand alvast wat calorieën (zodat je met kerst een bordje extra kan eten), leer mensen kennen en vooral have FUN.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *