Sponsor actie geslaagd: livestream afstudeerconcert Dywel Braaf 24 juni!

Het is gelukt om de live stream gefinancierd te krijgen! Door de gulle giften van vele bedrijven uit Zuidoost, vrienden en familie zal Dywel Braaf op woensdag 24 juni een hoogwaardig afstudeerconcert geven, vanuit het Bijlmerparktheater.

Dywel studeert deze maand af voor Bachelor Klassiek Piano aan het ArtEZ Conservatorium Zwolle. Vanwege Corona is het concert, van 19.30 tot 20.15 uur, te volgen via een live stream. Dit kan gevolgd worden op: website Dywel, www.dywelbraaf.com  website Bijlmerparktheater, www.bijlmerparktheater.nl  of facebook Bijlmerparktheater, www.facebookbijlmerparktheater.com/  

Rond zijn tweede jaar kon Dywel niet goed slapen. Zijn moeder draaide ‘Eine Kleine Nachtmusik’ van Mozart voor hem. Hij vond het prachtig en is zo verliefd geworden op de klassieke muziek. Na een tijdje kochten zijn ouders een keyboard voor hem. Dit liep volledig uit de hand. Door altijd keihard te werken, in zichzelf te geloven en uit te durven komen waar hij voor staat, heeft hij zich ontpopt tot een rolmodel dat nu eens niet uit het welbekende rijtje van rappers, zangers en sporters komt.

Dywel was de pianist bij het Orkest van Nederland, de zoektocht naar de beste klassieke muzikanten. Daar speelde hij ook met zijn grote voorbeeld Wibi Soerjadi, Ook trad hij, met de beste musici van het Concertgebouworkest, op tijdens Bijlmer Klassiek. De Kbuurt is ontzettend trots en wenst Dywel heel veel succes!

2 reacties op “Sponsor actie geslaagd: livestream afstudeerconcert Dywel Braaf 24 juni!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *