Schoonste straat is wat waard

WIE HOUDT ER NIET VAN EEN SCHONE HOF OF STRAAT?  In Zuidoost houden veel buurtgenoten hun omgeving al goed schoon. Onderzoek toont aan dat dat naast een fijn gevoel ook een veilig gevoel oplevert. Maar wie houdt zijn/haar straat, hof of plantsoen het schoonst? Niet alleen de eer en een veilig gevoel, maar ook kans op een prijs van maximaal 1.500 euro.

Uitdaging
Het stadsdeel  daagt iedereen uit mee te doen aan de Schoonste Straat Verkiezing Zuidoost 2017. Ga samen met buren of buurtbewoners  aan de slag om jullie plek schoon te maken. De wedstrijd loopt van 25 januari tot 25 maart. In deze periode kun je samen tonen op welke manier jullie de straat schoonmaken en schoon houden.
Een jury kiest de winnaar en komt drie keer kijken op de locatie die aan de wedstrijd meedoet. Het winnende team wordt tijdens de Landelijke Opschoondag op 25 maart bekend gemaakt.

Geïnteresseerd? Geef u samen met uw buurtgenoten op vóór 25 januari 2017. Inschrijven kan via het aanmeldformulier op de website van de gemeente.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *