Saundra bedankt !

Op 17 juni 2023 werd Saundra Williams, de scheidend programma directeur van de het Masterplan Zuidoost, in de K-buurt verrast met een bedank moment. Dank zij haar aanwezigheid bij de opening van het speeltuin seizoen, kon Hart voor de K-buurt van de gelegenheid gebruik maken Saundra heeeeel hartelijk te bedanken en een Bijlmerbox te overhandigen als teken van dank. Maar nog veel meer met gewoon de warmte van een speeltuin vol kinderen, de toekomst van Zuidoost waar Saundra zich zo hard voor heeft ingezet en er werden, terecht, mooie woorden gesproken over haar enorme inzet en de waardering daarvoor .

Hoewel het programma ”de oppasmoeders van Kraaiennest” niet specifiek een Masterplan activiteit of actie is, is het wel alles waar het Masterplan voor staat: door bewoners zelf geïnitieerd (Daarin in eerste instantie zelfs tegen gewerkt vanuit stadsdeel, en ook in 2023 eerst weer zonder continuiteit / funding) en gecoördineerd, community driven, bottom up.

Hart voor de K-buurt had speciaal de Bijlmer Steel band gevraagd naar de speeltuin te komen om een serenade voor Saundra te spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *