Resto Van Harte Nachtegaal in revisie

Resto van Harte gaat nadenken over de toekomst van de vestiging in De Nachtegaal in Grubbehoeve. Het bezoekersaantal hier op de vaste donderdag loopt terug, dit in tegenstelling tot de Resto in buurthuis Holendrecht op dinsdag, waar het altijd volle bak is.
Volgens regiocoördinator Jan Hoekman van Resto Van Harte is de keuze tussen een actieplan opstellen om het bezoekersaantal op te schroeven of om naar een andere locatie om te zien en daar een frisse start te maken. Onlangs stonden bezoekers voor een dichte deur omdat er te weinig klanten waren. Volgens Hoekman wordt iedereen die zich heeft opgegeven gebeld als het niet doorgaat. Hij ontkent dat de terugloop te maken heeft met de tarieven. ‘Die zijn landelijk hetzelfde en in Amsterdam zelfs iets lager, namelijk 5 euro voor een driegangenmaaltijd, 4 euro met een stadspas en 7 euro als de gast het zich kan permitteren.’
Voor aanmelden voor resto de Nachtegaal, zie deze site

Eén reactie op “Resto Van Harte Nachtegaal in revisie”

  1. Als Van Harte er voor iedereen wil zijn is De Nachtegaal geen goede locatie.
    De zaal is niet rolstoeltoegankelijk, en er is geen rolstoeltoilet.
    Door te kiezen voor de Nachtegaal sluit Van Harte gehandicapten die afhankelijk zijn van een (elektrische) rolstoel of scootmobiel uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *