Primera als eerste open in De Kameleon

Vandaag werd een brief van PostNL huis-aan-huis bezorgd waarin staat dat je ‘postkantoorzaken’ vanaf nu in de nieuwe Primera Roja in winkelcentrum De Kameleon kunt doen. Om er te komen valt nog niet mee.
Blokker zal als tweede winkelbedrijf zijn deuren openen; op 29 februari om precies te zijn. Er komt verder ‘binnenkort’ een slijterij en…

Albert Heijn vertelde ons (klantvriendelijk) dat we maar moeten wachten totdat de openingsdatum aan de media wordt doorgegeven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

12 reacties op “Primera als eerste open in De Kameleon”

 1. WELKE ZAKEN KOMEN ER PRECIES BIJ DE “KAMELEON” ?

  Tot op heden is het de bewoners van Amsterdam niet duidelijk welke winkels/ zaken er bij het winkelcentrum Kameleon komen. Op sommige zaken, zoals het er nu uitziet, zit men niet bepaald te wachten. Komen er bijvoorbeeld ook nog een Kruitvat, Etos, Xenos, McDonalds, een bloemenstal (bv. die hele goede van het huidige Kraaiennest), een poster/ cadeauwinkel, een kledingzaak (bv. H & M), een Chinees restaurant (bv. die geweldige Sunshine City Kraaiennest, waar de omgeving Amsterdam ZO zich helemaal bij thuisvoelt), een pattisserie/ bonbonniere, een elektronika zaak (bv. BCC), etc., etc.?
  Met mij zijn er heel veel bewoners uit de omgeving Kraaiennest en Ganzenhoef die bovengenoemde zaken toch heel graag bij het nieuwe winkelcentrum zien.
  Dames en heren organisatoren, het is bijna een smeekbede, a.u.b. laat deze zaken er bij de Kameleon komen. Dan is het winkelcentrum pas af! Het is toch in ieders belang.
  De omgeving zal u heel dankbaar zijn. Alvast heel, heel hartelijk dank voor uw medewerking; hopelijk wilt u ons voorstel overwegen.

  Met vriendelijke groet,

  E. Sarosi.

 2. Ik ben het helemaal eens met de heer sarosi. Ik, en ik weet veel medebewoners met mij, heb behoefte aan “normale” winkels. Dus geen vage belwinkels, toko’s etc.
  Daarnaast zou het leuk zijn als er ook een zaak komt waar je koffie kunt drinken, bijv een Kwekkeboom of Coffee Company.

 3. Er worden inderdaad nogal wat namen genoemd. De één zegt: Aldi, een ander heeft het over de Lidl. De eigenaar (De Key) is terughoudend in het noemen van namen. ‘De deelnemende winkeliers/ondernemers in de Kameleon brengen zelf hun nieuws naar buiten,’ luidt hun antwoord.
  Als wij van de redactie ertegenin brengen dat hun potentiële klanten in het ongewisse blijven en dat niet bepaald klantvriendelijk is, blijft het stil. Als er meer duidelijkheid is, komt een antwoord van de verantwoordelijke persoon binnen De Key. Die is momenteel ziek.
  We blijven erbovenop zitten.

 4. Ik hoorde vandaag dat op de 1e etage een Aldi komt. Ik ben er blij mee. Ook heb ik meerdere geluiden gehoord van een drogisterij (iets in de zin van kruidvat/trekpleister). Laat maar komen!

  1. Ik wil wel foto’s overal van! Ook van de Chinese Coca Cola. Zou je mij van wat kekke foto’s kunenn voorzien voor Re-design. Je weet het wel, zien, horen, voelen, ruiken, proeven van merkuitingen .

 5. Ik ben helemaal eens met mr. Sarosi…..zou ook graag een Action winkel willen hebben, dan hoeft tenminste niet helemaal naar de Albert Kuyp of Osdorp.

 6. Een leuke kleding/schoenenwinkel (een outlet?) en een Action/BigBazar zouden een goede aanwinst zijn. En een Coffee Company/Starbucks mag in deze tijd ook niet ontbreken 😉

 7. Ik vind dat er een MC Donnalds moet komen hoor want ik hou echt van maccie niet aleen ik hoor iedereen dus MC Donnalds moet in kraainnest komen !

 8. Heeeeeeyy peeeps, ik hou niet van aldi hoor laat lidl komen hoor tjew whatevaa is goed dat meram komt yeahh ! maar ja ik ga weer weggh laterzzz x

  xx Sistha ama, nanakakape , Peeps on ! your fathaa is a rich man hahahahahhahaha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *