Primera als eerste open in De Kameleon

Vandaag werd een brief van PostNL huis-aan-huis bezorgd waarin staat dat je ‘postkantoorzaken’ vanaf nu in de nieuwe Primera Roja in winkelcentrum De Kameleon kunt doen. Om er te komen valt nog niet mee.
Blokker zal als tweede winkelbedrijf zijn deuren openen; op 29 februari om precies te zijn. Er komt verder ‘binnenkort’ een slijterij en…

Albert Heijn vertelde ons (klantvriendelijk) dat we maar moeten wachten totdat de openingsdatum aan de media wordt doorgegeven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Abonneer
Laat het weten als er
guest
12 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Eduard Sarosi
Eduard Sarosi
27 februari 2012 17:06

WELKE ZAKEN KOMEN ER PRECIES BIJ DE “KAMELEON” ? Tot op heden is het de bewoners van Amsterdam niet duidelijk welke winkels/ zaken er bij het winkelcentrum Kameleon komen. Op sommige zaken, zoals het er nu uitziet, zit men niet bepaald te wachten. Komen er bijvoorbeeld ook nog een Kruitvat,… Lees verder »

suzanne
suzanne
28 februari 2012 12:44

Ik ben het helemaal eens met de heer sarosi. Ik, en ik weet veel medebewoners met mij, heb behoefte aan “normale” winkels. Dus geen vage belwinkels, toko’s etc.
Daarnaast zou het leuk zijn als er ook een zaak komt waar je koffie kunt drinken, bijv een Kwekkeboom of Coffee Company.

sudiono
sudiono
28 februari 2012 21:58

aldi, blokker, bart smit, ah, wibra, zeeman

Dave
Dave
6 maart 2012 11:30

Ben het helemaal eens met Sarosi dan is het zeker echt helemaal af

Maike
Maike
6 maart 2012 14:47

Ik hoorde vandaag dat op de 1e etage een Aldi komt. Ik ben er blij mee. Ook heb ik meerdere geluiden gehoord van een drogisterij (iets in de zin van kruidvat/trekpleister). Laat maar komen!

Silvana
Silvana
Antwoord aan  Maike
30 april 2012 10:57

Ik wil wel foto’s overal van! Ook van de Chinese Coca Cola. Zou je mij van wat kekke foto’s kunenn voorzien voor Re-design. Je weet het wel, zien, horen, voelen, ruiken, proeven van merkuitingen .

Pasqualita
Pasqualita
18 maart 2012 15:13

Ik ben helemaal eens met mr. Sarosi…..zou ook graag een Action winkel willen hebben, dan hoeft tenminste niet helemaal naar de Albert Kuyp of Osdorp.

S.
S.
23 maart 2012 19:15

Een leuke kleding/schoenenwinkel (een outlet?) en een Action/BigBazar zouden een goede aanwinst zijn. En een Coffee Company/Starbucks mag in deze tijd ook niet ontbreken 😉

Soerja
Soerja
2 april 2012 12:04

Komt er nou wel of niet een MC Donnalds in kraaiennest?

Daniellaa
Daniellaa
3 april 2012 12:52

Ik vind dat er een MC Donnalds moet komen hoor want ik hou echt van maccie niet aleen ik hoor iedereen dus MC Donnalds moet in kraainnest komen !

Emma
Emma
3 mei 2012 17:35

Heeeeeeyy peeeps, ik hou niet van aldi hoor laat lidl komen hoor tjew whatevaa is goed dat meram komt yeahh ! maar ja ik ga weer weggh laterzzz x

xx Sistha ama, nanakakape , Peeps on ! your fathaa is a rich man hahahahahhahaha