Presentatie interactief boek Mi Switi Pink Sranan: jonge powervrouwen

Op donderdag 22 juli is de presentatie van het interactieve boek Mi Switi Pink Sranan editie 2021. Een ode aan de huidige generatie powervrouwen in Suriname. Met als inleiding een Indoor Sponsormarkt in buurthuis NoLIMIT (Geldershoofd 80) presenteert Stichting Sanjay Ganpat Brouwer haar tweede editie van het interactieve boek Mi Switi Pink Sranan. Een boek met foto’s, interviews en interactieve video’s over wonen en werken in Suriname anno nu.

Tussen 13 uur en 16.30 uur, presentatie om 17 uur.

Een editie die volledig in het teken staat van jonge powervrouwen in Suriname. Een boek dat in een zo oprecht mogelijke samenwerking tussen de geportretteerden en stichting Sanjay Ganpat Brouwer tot stand gekomen is.

Ondersteund door een ook volledig uit vrouwen samengesteld forum, dat de eerste exemplaren van deze All Female editie tijdens de presentatie krijgt uitgereikt. Te weten stadsdeelvoorzitter van Zuidoost Tanja Jadnanansing, klantmanager PBAZO Abigal Jacobs, vormgeefster editie 2020 en docent 2021 Zindzi Witte en vertegenwoordiger van de Surinaamse LHBT+ community Tieneke Sumter.

Een deel van de crew en geportretteerden uit Suriname zal middels een Zoom-meeting bij de presentatie in Amsterdam aanwezig zijn. Zegt het voort zegt het voort en kom zelf gezellig ook!

Stichting Sanjay Ganpat Brouwer, www.stichtingsanjay.nl

www.facebook.com/stichtingsanjay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *