Poppenvoorstelling in OBA Reigersbos

Op zaterdag 4 juni, van 15.00-15.45 uur, is er de voorstelling Gonnie & vriendjes in de bibliotheek Reigersbos. Dit is een voorstelling voor kinderen vanaf 2 jaar door poppenspeler Jochem Jalink.

Kijk, een plas! Daar kun je leuk overheen springen. Heeft iemand soms een rode pet gezien? En… moet je dát zien! Daar ligt een ei. Zit daar soms ook een gansje in? En waarom komt ie er niet uit? Daar heb je Gonnie, het kleine gele gansje met de rode lievelingslaarsjes. Op zoek naar al haar vriendjes. Samen maken ze allemaal grote en kleine avonturen mee. Gonnie & vriendjes is een vrolijke poppenvoorstelling van Jogchem Jalink, gebaseerd op de Gonnie-boekjes van Olivier Dunrea.

De voorstelling is zonder tekst, dus iedereen kan het verhaal volgen.

Jogchem Jalink (1983) is poppenspeler voor kinderen en volwassenen, voor theater en televisie. In zijn muzikale  familievoorstellingen speelt Jogchem samen met zijn poppen alle hoofdrollen. Knotsgekke wezens, pratende voorwerpen en pakkende liedjes zijn vaste ingrediënten. Naast zijn solowerk is Jogchem sinds 2010 één van de vaste poppenspelers bij Dirk Scheele – onder andere in de rol van Dikkie Dik – en werkte hij samen met Theatergroep DOX (winnaar Zilveren Krekel 2011 voor La Vie C’est Drôle). Op televisie speelt Jogchem de poppen Elmo en Angsthaas in Sesamstraat, Salamander Klöpping in “Zondag met Lubach” en verschillende personages in Tita Tovenaar en Biba Boerderij. Ook maakt hij deel uit van het poppenfilmcollectief ‘Secret Hand’, wiens werk in 2013 door The Jim Henson Foundation in New York is vertoond.

Toegang € 5 / met OBA-pas of Stadspas gratis. Reserveren via reigersbos@oba.nl of aan de balie. OBA Reigersbos, Rossumplein 1, tel: 020-6965723, reigersbos@oba.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *