Politiebureau Ganzenhoef weg

Het politiebureau Ganzenhoef gaat weg als gevolg van de vorming van de Nationale Politie. Desgevraagd mailt buurtregisseur Gerard Lokhorst ons: “Er is inderdaad besloten om, in het kader van de Nationale Politie, zgn. robuuste teams samen te stellen. Dit betekent voor Amsterdam dat er diverse wijkteams samengevoegd worden, met als gevolg dat sommige politiebureaus gesloten worden. Ook Ganzenhoef gaat verdwijnen. Het bewakingsgebied zal worden verdeeld over de bureaus Remmerdenplein en Flierbosdreef waarbij de Gaasperdammerweg de grens vormt. Wanneer dit gaat gebeuren is nog niet bekend maar ik verwacht in 2015. Het is nog niet bekend wat er met het gebouw gaat gebeuren, mogelijk blijft het wel in gebruik bij de politie als steunpunt of iets dergelijks.

Het besluit met betrekking tot het samenvoegen staat vast, de exacte invulling is nog even afwachten.” Foto: buurtregisseur Lokhorst voor bureau Ganzenhoef

Projectbureau
Ook het Projectbureau Vernieuwing Bijlmermeer verdwijnt uit de K-buurt. Het PVB zit tot 1 november in Groeneveen 91D, erna in het stadsdeelkantoor aan het Anton de Komplein.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *