Petitie/protest voor horeca in Langerlust

Zoals deze website heeft gemeld, verlengt de gemeente Amsterdam het contract met de horeca in Boerderij Langerlust niet. Er zou eind 2018 een broedplaats voor kunstenaars komen. Buurtbewoners zijn teleurgesteld dat de fijne horeca, verzorgd door Colour Kitchen, dreigt te verdwijnen.

Op 15 april om 12.00 uur houdt een groep buurtbewoners een korte protestbijeenkomst op het parkeerterrein bij Boerderij Langerlust. Kom ook als je wil laten zien dat de horeca in Boerderij Langerlust moet blijven. Ook kun je je steun voor het behoud van horeca in Boerderij Langerlust geven, door de petitie te ondertekenen.

Op de petitiesite staat: ‘Buurtbewoners van de Gaasperplas, bewoners van stadsdeel Zuidoost en omstreken, bezoekers van Boerderij Langerlust constateren dat de gemeente de horeca uit Boerderij Langerlust verjaagt.
Wij willen het behoud van de horeca en liefst de Colour Kitchen in onze Boerderij Langerlust in Amsterdam Zuidoost.
Wij willen niet dat Colour Kitchen Amsterdam vertrekt.
Het is een populaire, goed bereikbare, goed verzorgde horecalocatie, met een maatschappelijk karakter: er werken mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Een aanwinst voor Zuidoost en verzoeken de horeca in Boerderij Langerlust te continueren, liefst met Colour Kitchen.’

10 reacties op “Petitie/protest voor horeca in Langerlust”

  1. Het is een heerlijke plek met werk voor mensen die anders minder makkelijk aan het werk kunnen. Het zou eeuwig zonde zijn deze mooie plek niet langer beschikbaar te hebben voor een breed publiek.

  2. Moet gewoon blijven heerlijke plek voor zuidoost en omgeving is toch raar dat het weg moet denk eerder dat de gene die zo een beslissing nemen weg moeten

  3. A.u.b. niet sluiten deze super gezellige horeca boerderij waar het buiten ook heerlijk toeven is op het terras en ook heerlijke koffie hebben. In Weesp even verderop is het Domein waar kunstenaars al een vorstelijke plek hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *