Parkeerbordje bij carports

Alle carports op Kantershof zijn sinds kort voorzien van bordjes ‘Verboden te parkeren’. In opdracht van de VvE Carports Kantershof heeft All in Bouwservice – van de broers Vucic op Kantershof – deze geplaatst. Vanaf de aanrijdrichting zijn de bordjes aan de kopse kanten van de carportblokken gemonteerd.

Veel bewoners van Kantershof hebben het al eens meegemaakt dat hun parkeerplek bezet was door (bezoekers van) anderen. De bordjes moeten een einde maken aan het ongevraagd parkeren. Of de bordjes ook ’s avonds opvallen, moet de toekomst leren.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Robert de Waal
Robert de Waal
27 november 2012 18:25

Kun je dan de poltie bellen en ze laten wegslepen? m.a.w. is dit rechtsgeldig?

Maartje
Maartje
8 maart 2013 20:57

Bij mij was het net WEER zover. En er was nergens anders plek om te parkeren. Ik ga niet 10 minuten lopen van mijn huis parkeren en dan savonds in het donker in mijn uniform op hoge hakken naar huis lopen terwijl ik 280 euro betaal voor een carport. Met… Lees verder »

Maartje
Maartje
12 maart 2013 19:24

En vanavond staat er weer iemand. Ik denk dat ik gewoon niet meer ga betalen voor mn carport. Hij lekt al jaren, andere mensen parkeren er en er worden kennelijk andere dingen gedaan met het geld wat ik betaal.

F. Soebratie
F. Soebratie
12 maart 2013 21:24

Beste Bewoners van Kantershof, Ik ben niet zo lang geleden in Kantershof komen wonen. Kort geleden heb ik een brief ontvangen van de VVe Carports of ik het jaarlijks bedrag wilde overmaken. Gelukkig heb ik dit nog niet gedaan en zal dit waarschijnlijk ook nog niet gaan betalen. Wat blijkt… Lees verder »

Christiènne van Gelder-Nibte
Christiènne van Gelder-Nibte
Antwoord aan  F. Soebratie
13 maart 2013 12:31

Beste reageerders op dit item, Als V.v.E. bestuur en leden hebben wij bepaalde rechten en plichten als het gaat om de carports. Als bestuur en leden doe je zo veel als je kunt om overlast te voorkomen. In dit geval als het gaat om foutparkeren maar ook lees ik over… Lees verder »