Pannenkoeken eten/ophalen in het Planetarium

Het Planetarium Meeting Center Amsterdam heeft een Pop-Up restaurantconcept voor de zomermaanden. Het bedrijf, gevestigd in het voormalig gebouw voor sterrenkunde, heeft medio juni haar deuren geopend voor particulieren met een Pop-Up Pannenkoeken concept.

Pop-Up Pannenkoek heeft een toegankelijk karakter en richt zich op de buurtbewoners en de bezoekers van het Gaasperpark. Dit recreatiegebied kent momenteel geen horeca. Thomas van Arkel, directeur & gastgever van het Planetarium Amsterdam, vertelt: “Wij zijn ongelofelijk blij dat wij weer gasten mogen ontvangen. Het gebied mist een toegankelijk restaurant voor alle parkbezoekers en voor de duizenden gezinnen met kinderen aan deze kant van Amsterdam. Daarom hebben wij nagedacht over een nieuw concept naast ons meeting center waarmee wij deze doelgroep kunnen bedienen”.

Het restaurant is geopend voor lunch, koffie of thee met gebak, pannenkoeken en een tal van bistrogerechten voor een schappelijke prijs. Het zonnige terras aan de achterzijde van het karakteristieke gebouw telt 50 zitplekken en biedt een prachtig uitzicht op het park. De website en menukaart onthullen dat het concept in ruimtevaartthema is uitgevoerd. Door de gehele locatie zijn maatregelen getroffen om zo ten alle tijden de RIVM richtlijnen en daarmee een veilige restaurantomgeving te kunnen waarborgen.

Voor de mensen die liever in het park eten, verkoopt Pop-Up Pannenkoek ook verschillende picknick pakketten. Thomas van Arkel: “Het aantal mensen dat het park in trekt om te picknicken is aanzienlijk toegenomen. De sluiting van de horeca en de 1.5 meter samenleving maken picknicken populairder dan ooit tevoren.” Meer info: website, Kromwijkdreef 11 | 1108 JA Amsterdam Zuidoost, 020 – 651 85 85

Eén reactie op “Pannenkoeken eten/ophalen in het Planetarium”

  1. Goedendag…

    Fijn dat dit onder de aandacht word gebracht…

    Lekker zitten eten in .het restaurant …of meenemen en in het park picknicken…

    Gezellig……. hoor…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *