Groengebied sloopt alvast bebouwing Gaasperpark

Groengebied Amstelland (GGA) verwijdert in de week van 26 juni tot 1 juli het voormalige horecaverkooppunt bij de waterspeelplaats en de voormalige kiosk bij de hoofdentree van het Gaasperpark. De gebouwtjes hebben volgens GGA hun functie verloren en zijn in slechte staat. In plaats van opknappen worden ze gesloopt. De werkzaamheden duren naar verwachting een week.

Op de foto’s de twee gebouwen, waarvan een uit de Floriadetijd.

Geen nieuwe vaste horecaverkooppunten
Voorlopig worden er geen nieuwe vaste horecaverkooppunten in het park geplaatst. GGA wacht op de uitvoering van het Toekomstplan Gaasperplas. In het plan zijn plekken opgenomen waar horeca kan komen. Hoe de horecavoorzieningen eruit komen te zien en waar deze precies komen te liggen, is op dit moment nog niet duidelijk. De gemeenteraad en college van Amsterdam moeten eerst nog een besluit nemen over het plan.

GGA verwijst voor een ijsje en andere versnaperingen naar de totaal andere kant van de Gaaperplas, terwijl er ook een snackbar is op het plein bij metro Gaasperplas.  Groengebied Amstelland onderzoekt of er ook nog een tijdelijk uitgiftepunt kan komen, zoals bijvoorbeeld een ijscowagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *