Paasfeest op kinderboerderij Bijlmerweide

Op zondag 1 april (eerste Paasdag) is het Paasfeest op kinderboerderij de Bijlmerweide van 12.00 tot 16.00 uur. Toegang is gratis. Een deelnamekaart kost € 5 en hiermee kunnen kinderen aan alle kinderactiviteiten meedoen. De kaartverkoop is van 12.00 tot 15.00 uur, dus kom op tijd zodat je aan alle activiteiten deel kunt nemen!

Natuurlijk kunnen er eieren worden gezocht. De kinderen kunnen hun behendigheid testen op het ‘eierparcours’, en zijn er leuke paasspellen te doen zoals de ‘sjoelkip’, ‘croquet’ en het ‘kippenhok’. De kinderen kunnen na zo’n geweldig avontuur even uitrusten tijdens de huifkartocht met speurtocht door het park voordat zij aan het knutselen gaan en een glaasje limonade drinken is een mooie afsluiting.

Er is soep en er worden heerlijke pannenkoeken gebakken. Bij de loterij zijn allerlei leuke prijzen te winnen. Uiteraard kunnen de jonge dieren worden bekeken die de afgelopen maanden geboren zijn zoals de schapen- en geitenlammeren en kuikentjes. Ook de lieve kalfjes Lieke en Renske verwachten een aai over hun bol!

Vanwege alle voorbereidingen zal de kinderboerderij op deze dag tot 12.00 uur voor alle bezoekers gesloten blijven !

Als u de boerderij komt bezoeken vergeet dan niet uw oud papier en lege cartridges en inkttoners mee te nemen!

Vindt u het leuk om ons te helpen tijdens de activiteiten?
Meld het ons, wij kunnen nog hulp gebruiken! Tel 020-695 11 49 of bijlmerweide@zonnet.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *