Oproep tot community bijeenkomst inzake Masterplan 7 aug !

De volgende communicatie is gedeeld met bewoners in zuidoost op donderdagavond 27 juli en roept op tot een bijeenkomst op 7 augustus vanaf 17.30 in No Limit

++++++++++

Van: Community Masterplan Zuidoost <masterplanzo.community@gmail.com>
Date: do 27 jul 2023 om 21:55
Subject: community bijeenkomst 7 augustus 2023

Beste bewoner, community partner,

In vervolg op onze mail van 26 juli willen wij jullie het volgende meedelen:

Gesprek

We hebben naar aanleiding van onze mail naar Duco Stuurman, directeur Sociaal Domein van Gemeente Amsterdam, over het werving- en selectieproces voor de interim-programmadirecteur Masterplan Zuidoost een reactie ontvangen en zijn uitgenodigd voor een gesprek.

Zie hieronder de tekst uit de mail:

Geachte community-leden van het Masterplan Zuidoost,

Naar aanleiding van uw mail (en brief) lijkt het mij goed om elkaar op korte termijn te spreken. Wij herkennen een aantal punten uit uw mail niet. Goed om die met elkaar te bespreken om misverstanden te voorkomen.

Ik ben maandagavond terug van vakantie en ga graag dinsdag met u in gesprek. Ik hoor graag of het uitkomt om af te spreken op dinsdag 1 augustus om 9.30 uur op het Stadhuis en wie er van uw kant aanwezig zijn.

Vriendelijke groet,

Duco Stuurman

Wij zullen met een kleine delegatie van de initiatiefgroep aanwezig zijn op 1 augustus om opheldering te krijgen over het proces en koppelen de opbrengst van het gesprek naar jullie terug.

Community bijeenkomst

Om samen met de community tot een blueprint te komen voor een plan voor aanstelling van een nieuwe programmadirecteur en de heroriëntatie van Masterplan Zuidoost organiseren wij een community bijeenkomst.

Datum: maandag 7 augustus 2023

Inloop: 17.30 – 18.00 uur

Programma: 18.00 – 21.00 uur

Locatie: NoLIMIT (onder voorbehoud van wijzigingen)

Je kan je aanmelden via deze link.

Ervaring en expertise

Graag vernemen wij van tevoren welke ervaring en expertise je zou kunnen inzetten om bij te dragen aan de totstandkoming van een plan voor aanstelling van een programmadirecteur en de heroriëntatie van Masterplan Zuidoost. Zo kunnen we de community tafels zo efficiënt mogelijk indelen en een optimale opbrengst van de bijeenkomst bewerkstelligen. Zowel ervaringen van bewoners als expertise van professionals worden gewaardeerd.

Om je ervaring en expertise door te geven, kan je van dit formulier gebruikmaken.

Hartelijke groet,

Community-leden

Initiatiefgroep

Braien Candelaria, Kwame Agyapong-Ntra, Marisa Lisse, Maureen Hubbard, Obaa Yaa Adu Amankwah, Otas Elum, Rea Biekman, Stephany Biezen, Waltoo Dors, Zeluma Saling

Adviseurs

Dionne Abdoelhafiezkhan, Jerry Afriyie

Eén reactie op “Oproep tot community bijeenkomst inzake Masterplan 7 aug !”

  1. Ik wil terug blikken over het begin, wat ging mis, hoe was de samenwerking, is er een evaluatie, waar is het masterplan stappen, maar inbijzonder praten over de toekomst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *