Oproep ondersteuning overlast A9

ONVREDE OVERLAST over werkzaamheden Gaasperdammerweg krijgt vervolg.
In een spoedvergadering van Belangenvereniging Nieuw Kempering (BNK) is op 7 oktober afgesproken om de onvrede over de overlast van de bouwwerkzaamheden te laten weten aan de gemeenteraad. BNK wil hiermee vooral bereiken dat meer rekening met omwonenden wordt gehouden.
a9geluidsoverlast400Afgezien van de hinder overdag krijgt men nog zeker 3 keer – en misschien vaker – met ernstige overlast ‘s nachts te maken. Met name de sloop van de viaducten (gebeurt ook in 2 fases) zal nog meer lawaaioverlast geven, aldus Rijkswaterstaat tijdens de voorlichtingsavonden.

Oproep voor ondersteuning
Bewoners(verenigingen) in aanlggende wijken, waaronder Kantershof en Kelbergen, worden opgeroepen om woensdagmorgen 14 oktober de BNK te ondersteunen op het stadhuis. Hoe meer mensen, hoe luid en duidelijker de boodschap overkomt.
Twee bewoners en de BNK gaan inspreken in de vergadering van de Raadscommissie Infrastructuur en Duurzaamheid over de overlast van de bouwwerkzaamheden.

Hoe laat en waar
De raadsvergadering is aanstaande woensdag 14 oktober 2015 van 9:00 uur tot 12.30 uur in het stadhuis in de Rooszaal 0239. Het inspreken staat als agendapunt 8 op de agenda van deze commissie. Hoe laat precies het inspreken zal zijn is nog niet bekend.
We willen gezamenlijk met de metro van station Kraaiennest naar het stadhuis (tot halte Waterlooplein, uitgang stadhuis).

Meld je aan bij de BNK en je hoort alle details.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *