Nieuwe winkels

Op maandag 16 april is de Aldi in het winkelcentrum geopend. Deze winkel is op de eerste etage. Volgens de Facebookpagina van AH zouden er ook komen: een Hema, een Gall&Gall, Etos, en fitnesscentrum. De dierenwinkel is inmiddels overgegaan. In mei wordt het hele centrum feestelijk geopend. Wanneer precies is nog onduidelijk.

Eindelijk is de bestrating ook beter. Aan de gevaarlijke situatie voor wandelaars en fietsers die zowat de rijweg op gedwongen werden om de AH te kunnen bereiken, is een einde gekomen.

4 Comments on “Nieuwe winkels”

  1. @MS;

   Welk winkelcentrum er gaat komen in Winkelcentrum de Kameleon, is nog niet helemaal duidelijk. De locatie waar het gaat moeten plaats vinden in naast Doner Baba (Meram restaurant)

   Meer info hierover en over het winkelcentrum zelf kan je vinden op;
   https://www.facebook.com/WinkelcentrumDeKameleon

 1. zegt:Hoi Gonne- Marieke,Mooie kleurrijke serie, wavaran bij mij nr 4 een glimlacht brengt.Goed gespot onder het bordje van Gall en Gall en de heer kijkt zo leuk over de bril hem.Eronder een echtpaar, dat het niet eens kan wordeen of ze nu een fooi moeten geven of niet.Mijn fantasie gaat weer gezellig op de hobbel (LOL)Lieve groet, Jose9

 2. Hi there i am kavin, its my first occasion to commenting anywhere, when i read this article i thought i could also create comment due to this brilliant paragraph.

  Feel free to visit my blog … commercial greenhouses

Reacties zijn gesloten.