Nieuwe winkels

Op maandag 16 april is de Aldi in het winkelcentrum geopend. Deze winkel is op de eerste etage. Volgens de Facebookpagina van AH zouden er ook komen: een Hema, een Gall&Gall, Etos, en fitnesscentrum. De dierenwinkel is inmiddels overgegaan. In mei wordt het hele centrum feestelijk geopend. Wanneer precies is nog onduidelijk.

Eindelijk is de bestrating ook beter. Aan de gevaarlijke situatie voor wandelaars en fietsers die zowat de rijweg op gedwongen werden om de AH te kunnen bereiken, is een einde gekomen.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
MS
MS
19 april 2012 14:28

Welk fitnesscentrum komt er dan?

Winkelcentrum de Kameleon
Winkelcentrum de Kameleon
Antwoord aan  MS
19 april 2012 19:35

@MS;

Welk winkelcentrum er gaat komen in Winkelcentrum de Kameleon, is nog niet helemaal duidelijk. De locatie waar het gaat moeten plaats vinden in naast Doner Baba (Meram restaurant)

Meer info hierover en over het winkelcentrum zelf kan je vinden op;
https://www.facebook.com/WinkelcentrumDeKameleon

SamSun
SamSun
3 mei 2012 02:53

zegt:Hoi Gonne- Marieke,Mooie kleurrijke serie, wavaran bij mij nr 4 een glimlacht brengt.Goed gespot onder het bordje van Gall en Gall en de heer kijkt zo leuk over de bril hem.Eronder een echtpaar, dat het niet eens kan wordeen of ze nu een fooi moeten geven of niet.Mijn fantasie gaat… Lees verder »

Celsa
Celsa
13 augustus 2012 17:54

Hi there i am kavin, its my first occasion to commenting anywhere, when i read this article i thought i could also create comment due to this brilliant paragraph.

Feel free to visit my blog … commercial greenhouses