ZO! Welkom gepresenteerd

Donderdag 25 oktober is het eerste exemplaar van het magazine ZO! Welkom in Palazzo aan Tjeerd Herrema, de nieuwe stadsdeelvoorzitter van Amsterdam Zuidoost, aangeboden. Voor het zover was ridderde Jetty Mathurin – aangekondigd als Koningin van Zuidoost –  Herrema in de Orde van de Kouseband, om hem vervolgens symbolisch de bijbehorende versierselen om te hangen: een keten hete pepers.
De deelraadvoorzitter was blij met de glossy ZO! Welkom. Hij noemde een aantal grote bedrijven en organisaties op die in Zuidoost hun (hoofd)kantoor hebben gevestigd. ‘Niet zo vreemd’, concludeerde Herrema, ‘als je weet dat Zuidoost de veiligste wijk in Amsterdam is. ‘

Het magazine ZO! Welkom wil forensen, bezoekers, relaties en bewoners informeren over de vele facetten en kwaliteiten van Amsterdam Zuidoost. Met artikelen over wonen, werken, ondernemen, leren, winkelen, cultuur, sport en entertainment in Amsterdam Zuidoost. ZO! Welkom biedt informatie, achtergrondartikelen, interviews en een verrassend beeld van Amsterdam Zuidoost. ZuidoostPartners is  initiatiefnemer voor de glossy.

Arno Gorissen, trotse directeur ZuidoostPartners

De ‘glossy’ wordt verspreid op diverse locaties in Zuidoost en onder bedrijven, organisaties, forensen, bezoekers, relaties en bewoners van Amsterdam Zuidoost. Een speciaal promotieteam zal het magazine de eerste dagen na de lancering uitdelen in de Amsterdamse Poort.

ZO! Welkom is ook digitaal in te zien op Facebook. De redactie van KantershofenZO hoort graag wat u ervan vindt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *