Nachtwerk aan A9

Op 11 en 12 oktober werken we twee nachten op de A9 Gaasperdammerweg tussen knooppunt Diemen en knooppunt Holendrecht. In deze nachten voeren we onderhoudswerkzaamheden uit. Voor deze werkzaamheden sluiten we steeds één kant van de A9 Gaasperdammerweg af.Werkzaamheden Op verschillende plaatsten op de A9 is het asfalt vervormd. Van donderdag 11 oktober 22.00 uur tot vrijdag 12 oktober 06.00 uur herstellen we het asfalt van de noordelijke rijbaan. Van vrijdag 12 oktober 22.00 uur tot zaterdag 13 oktober 08.00 uur herstellen we het asfalt van de zuidelijke rijbaan. 

Voor het herstel van het asfalt schrapen we eerst een oude laag weg. Daarna brengen we in een aantal lagen nieuw asfalt aan en werken we de weg af met lijnen en markeringen. In deze nachten repareren we ook lampen langs de wegen, vegen we de op- en afritten en maaien we de bermen. Bij de Brug over de Gaasp en in knooppunt Holendrecht herstellen we een deel van de geleiderail. 

Hinder 

We werken beide nachten zoveel mogelijk tussen de geluidsschermen van de A9. Toch kan het afschrapen van het asfalt, het maaien van de bermen en het herstel van de geleiderail zorgen voor geluidshinder in de omgeving. Het schrapen van het asfalt duurt beide nachten tot ongeveer 03:00 uur. Mogelijk ondervindt u ook hinder van het geluid van asfalteren, vegen en het gebruik van elektrische gereedschappen en van de verlichting van de bouwplaats. 

Afsluitingen 

Voor de werkzaamheden sluiten we steeds één kant van de A9 Gaasperdammerweg af voor het verkeer. 

  • Van donderdag 11 oktber 22.00 uur tot vrijdag 12 oktober 06.00 uur is de A9 richting A2/A9 Utrecht/Schiphol/Amstelveen afgesloten tussen knooppunt Diemen en knooppunt Holendrecht, inclusief de op- en afritten. Het verkeer wordt omgeleid via A1/A10-Oost/A2. De oprit S111 Muntbergweg richting de A2 Amsterdam en Utrecht is ook afgesloten voor het verkeer. De extra reistijd is ongeveer tien minuten. 
  • Van vrijdag 12 oktober 22.00 uur tot zaterdag 13 oktober 08.00 uur is de A9 richting A1 Diemen afgesloten tussen knooppunt Holendrecht en knooppunt Diemen, inclusief alle op- en afritten. Het verkeer wordt omgeleid via de A2/A10-Oost/A1. De extra reistijd is ongeveer tien minuten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *