Nachtwandeling Diemerbos

Op zaterdag 25 oktober tijdens de “Nacht van de Nacht” organiseren De Vrienden van het Diemerbos en Wandelsportcentrum de Verbinding een wandeltocht in het Diemerbos vanaf 21.30 uur.

Lopen in het donker is een bijzondere ervaring. Welke geluiden hoor je in de nacht? Is het wel echt donker? Hoeveel sterren zijn er te zien. Hoeveel licht geeft ‘de grote stad’ of de A9? Welk effect heeft dat op het Diemerbos?

De wandeling is geschikt voor alle leeftijden. Er kan in kleine groepjes of individueel gelopen worden. Het start- en eindpunt is boerderij Landlust. De kosten voor de wandeling bedragen 3,50 euro p.p. De organisatie zorgt voor een veilige route, een klein lampje voor alle deelnemers en verschillende posten onderweg. De wandeling begint vanaf 21:30 tot 23:30 en de afstand is 5 of 7,5 kilometer.

Na afloop van de wandeling is het mogelijk om in boerderij Landlust nog een kopje thee, koffie of warme chocolademelk te drinken én een kopje soep. Aanmelden kan tot uiterlijk 20 oktober aanstaande middels dit formulier!

Geen behoefte om mee te lopen, maar wilt u wel aanwezig zijn tijdens de Nacht van de Nacht? Wij zoeken vrijwilligers om deze tocht mogelijk te maken!

 

Diemerbos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *