Muziekevenementen in Diemerbos

De muziekevenementen in het Diemerbos komende weekends bestaan uit festival Klamme Handjes en Vunzige Deuntjes en het Wild und Frei Festival. Klamme Handjes vindt plaats op zaterdag 26 juli van 11:00 uur tot 23:30 uur en op zondag 27 juli van 13:00 uur tot 23:30 uur Vunzige Deuntjes.

Het Wild und Frei Festival is op zaterdag 2 augustus van11:00 uur tot 23:30 uur en zondag 3 augustus van 13:00 tot 23:30 uur. Er worden ca. 3.000 bezoekers per dag  verwacht.
muzfest2_diemerbos400Staatsbosbeheer/Groengebied Amstelland zijn de respectievelijke eigenaar en beheerder van het het Diemerbos en zien het faciliteren van zo’n festival als onderdeel van hun recreatieve taak. De opbrengsten van het evenement worden aangewend voor onderhoud van het bos.

De vergunning (verleent door de Gemeente Diemen) behelst een aantal maatregelen om dit evenement op een goede manier en zonder al te veel overlast te laten verlopen. De organisator, Chasing the Hihat, heeft een geluidsrapport, een veiligheids- en verkeersplan en een flora- en faun toets overlegd dat is goedgekeurd door de betrokken instanties. De podia en de geluidsinstallaties worden zodanig gesitueerd dat mogelijke overlast voor omwonenden zoveel mogelijk beperkt wordt. De gemeente controleert en handhaaft dit op de dagen van het evenement.

muzfest_diemerbos_400Voor vragen, klachten of opmerkingen kunt u contact opnemen met de organisator, via het e-mail adres daniel@cthrec.com. Tijdens het evenement is een mobiel telefoonnummer beschikbaar van de organisator. Dat is 06 24090287 (of bij geen gehoor 06 24335363).

 

3 reacties op “Muziekevenementen in Diemerbos”

 1. Er staat beschreven dat de overlast is beperkt.Ik kan u zeggen dat er wel veel geluid overlast is.
  Zowel van de muziek als van een schreeuwende DJ.

  Jammer al die festivals in de buurt. Het festival in het gaasperpark gaf ook veel overlast zoal het geluid als de beperkte toegang tot het park.

 2. Afgelopen weekend op 2 en 3 augustus tot 23.30 in de herrie gezeten, veel gebonk.
  Jammer dat alle parken in Amsterdam en omgeving misbruikt worden voor overlast gevende festivals. Kwakoe duurt maar liefst 5 weekenden!

 3. Helaas is er ook een hond dood gereden tijdens de opbouw van het festival. Vergunning niet meer versteken volgend jaar zou ik zeggen.

  Beste honden eigenaar ik wens u veel strekte met dit verlies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *