Moeder van peuter bedankt voor nieuwe buggy

Dankzij de inzamelingsactie van de buurt kon de moeder van de peuter van 2 die recent door kogels werd geraakt een nieuwe buggy ontvangen. In het kader van haar privacy willen we geen volledige foto tonen, maar een deel van de buggy en de bloemen die we ook meegaven.

Zegt de moeder;

‘’With a sincere heart. I would like to say a big thank you to all of you donors. Who contributed generously towards the buying of a new stroller for me and my kids. 

Although is still hard for us but you have no idea a Great Smile you have put on our Face 😊.

Thank you, my family and I are so grateful.

God bless you all 🙏🏼’’

ACTIE 2:

Tevens zijn we als buurt  een handtekeningen actie als vervolg begonnen: ‘’Meer geld voor Zuidoost tegen het geweld’’. Kun je helpen door de petitie www.bit.ly/petitiezuidoost svp online te tekenen? (vergeet niet de ondertekening via de email die je ontvangt te bevestigen)

Wil je meer weten over deze of andere acties: dinsdagavond 6 juli houden we weer een grote Kbuurt bewonersbijeenkomst van de K-buurt. Iedereen is van harte welkom vanaf 19:00 op zoom via link www.bit.ly/kbuurtzoom (en als Corona het toelaat ook in een zaal. Details op buurtwebsite www.1104enzo.nl ) of wordt lid van de Kbuurt brede sociale appgroep ”Allemaal Kbuurt” via link www.bit.ly/allemaalkbuurt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *