Buurt start inzamelingsactie voor nieuwe kinderwagen slachtoffer

Maandag 11 mei werd een baby van 2 geraakt door een rondvliegende kogel bij Metrostation Kraaiennest. De baby is buiten levensgevaar. De buurt organiseerde zaterdag 15 mei 2021 een protestdemonstratie. De moeder van de baby die geraakt werd, heeft laten weten daar erg van onder de indruk en dankbaar voor te zijn. Daarnaast zit ze met een probleem: Haar kinderwagen is stuk. Stuk geschoten door de kogels van het geweld op straat die haar baby raakten.

Buurtplatform Hart voor de Kbuurt start een inzamelingsactie: Help de moeder en de baby aan een nieuwe kinderwagen.

Donatie kan via het crowdfunding platform ‘’Why Donate’’ tot eind van deze maand via link https://www.whydonate.nl/fundraising/kinderwagen/nl/

Mocht er geld over zijn, dan wordt dat allemaal ook aan de moeder geschonken of aan bestemming die zij het wil geven. Dat zal haar en haar gezin kunnen helpen met het doorkomen van alle toestanden die ze hebben doorgemaakt.

Geef svp en laten we de moeder en haar baby weer een mooie kinderwagen geven.

[ PS de gegevens van de moeder zijn bij Hart voor de Kbuurt bekend, vanwege privacy niet gedeeld en niet beschikbaar voor interviews. ]

Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
redactie
Beheerder
18 mei 2021 14:05

Via de mail: Las over de inzamelingsactie en ben wel verbaasd omdat deze moeder slachtofferhulp hoort te krijgen en die weten haar de weg te wijzen voor een vergoeding voor wat zij heeft meegemaakt en de verzekering moet ook ingeschakeld worden . Ik heb een gewapende woning overval meegemaakt en kreeg 1000 euro… Lees verder »