Grote Kbuurt-bewoners-bijeenkomst dinsdag 6 juli 19 uur!

Wie zijn toch die mensen die mijn buurt schoonhouden?  Hoe is het met de veiligheid in onze buurt. Komen er nog containers voor startende ondernemers op het plein? Wat kan ik straks doen op het tunneldak van de A9? Hoezo worden we een aardgasvrije buurt en hoe wordt dat geregeld?  Gaan we samen een week van 1104 vieren dit jaar? Hoe gaat het met de oppasmoeders (en kinderen) in Fort Kraaiennest?  Hoe staat het met Kemp Garden ? En wat is dat eigenlijk?  (Ssstt : moestuin) .

Op dinsdag 6 juli om 19:00 uur (tot 20.30 uur) is er weer grote Kbuurt bewonersbijeenkomst ofwel ‘Buurtberaad’!

Deze bijeenkomst was eerder gepland op 21 april, maar toen uitgesteld vanwege de onduidelijkheid over het buurtbudget en subsidie. Ook wil organisator Hart voor de Kbuurt liever dat bewoners elkaar in het echt kunnen ontmoeten en niet meer alleen via een scherm. Inmiddels is er meer mogelijk met de coronamaatregelen nu steeds meer mensen gevaccineerd zijn. De locatie wordt nog gezocht en wordt later aangekondigd, maar zet 6 juli  vast in de agenda! Ook blijft  de mogelijkheid van online deelname via ZOOM via de link www.bit.ly/kbuurtzoom 

Dit Buurtberaad is voor alle bewoners, ondernemers en ondersteuners van de K-buurt. Hart voor de Kbuurt brengt buurtbewoners 2 a 3 keer per jaar bij elkaar voor discussie en uitwisseling van ideeën en netwerken.  Kunnen we het samen beter maken voor allemaal?

DATUM is  dinsdag 6 juli, aanvang 19.00 uur. 

Klik hier voor een weergave van het vorige overleg, op 19 november 2020. Geen droge stukken maar per onderwerp een filmpje.

Heb je ook een onderwerp dat je graag wilt bespreken met de buurt? Zet het op www.bit.ly/kbuurtberaad met je naam erachter, en zie daar onderwerpen die aandacht verdienen.

Meer weten of meehelpen of vooraf meepraten over deze Grote Bewonersbijeenkomst? Word dan lid van de Kbuurt brede sociale Appgroep ”allemaal Kbuurt” via link www.bit.ly/allemaalkbuurt

UPDATE 26 juni: locatie bekend > https://1104enzo.nl/locatie-6-juli-grote-kbuurtbijeenkomst-bekend-ghanese-kerk-cop/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *