Mantelzorgers Zuidoost worden verwend

Op dinsdag 10 november 2020 wordt in heel Nederland de mantelzorger weer in het zonnetje gezet. Toewijding, compassie en liefde zijn kenmerken die de mantelzorger omschrijven. Voor de viering in Amsterdam-Zuidoost  wordt alles gedaan om deze dag zo speciaal mogelijk te maken voor de bijzondere mantelzorgers.

Geheel vanuit het comfort en de veiligheid in de eigen omgeving wordt de mantelzorger een VIP-treatment bezorgd met een heerlijk driegangenmenu en een online live show speciaal in het teken van deze bijzondere dag in samenwerking met Zuidoost TV en New Metropolis.

Bent u mantelzorger in Amsterdam Zuidoost, woonachtig in het stadsdeel en bekend bij, Madi, Markant, Veni Cultura, Akwaaba zorg of andere lokale initiatieven? Meld u zich dan aan voor deze bijzondere happening door hier een kaartje te bestellen. Bij aanmelding krijgt u een mail met de verdere stappen.

Meer info: info@dagvandemantelzorgadamzo.nl

2 reacties op “Mantelzorgers Zuidoost worden verwend”

  1. Hoe zit het met mantelzorgers, woonachtig in het stadsdeel zuidoost, maar die mantelzorgem bij 2 mensen die in een ander stadsdeel wonen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *