Loswalfestival in Diemen

Het Loswalfestival in Diemen is een jaarlijks terugkerend evenement. Het biedt op donderdag 29, vrijdag 30, zaterdag 31 mei en zondag 1 juni.een gevarieerd programma voor jong en oud. Een van de pareltjes is de braderie en de kunstmarkt. Met meer dan 120 kramen is de braderie een van de grootste in de regio. De kunstmarkt biedt  bezoekers een ruime variatie in stijl en techniek. Schilders, tekenaars, grafici, sieradenmakers en keramisten; ze zijn allemaal te bewonderen aan de kraam. Het festival is aan de Venserkade (Weespertrekvaart).
Het Loswalfestival is na zeven jaar een begrip geworden. Bezoekers kunnen genieten van een cultureel, muzikaal en feestelijk programma vol interactie en vertier. Het festival heeft niet alleen een amusement waarde, maar biedt ook jonge talenten een podium.

Artiesten: o.a. DJ COR,Radio 538 en diverse Hollandse artiesten, drive- inn show Party Twins, salsa DJ Marciano!

Kinderactiviteiten
Op zijn vaste plek voor het Koninklijk Paleis op de Dam weet Jan Klaassen zich al 120 jaar uit lastige situaties te redden, zal hem dat op het Loswalfestival ook lukken? Verder: Clown Juju, knutselen, schminken, voetbal, tafeltennis, de Elwin show, Diemer Kids Challenge, klimmuur, touwbrug , paardjes, springkussen, draaimolen,  AH XL Diemerplein Mini-Disco (3 t/m 12 jaar).

Demonstraties
Diemer Gymnastiek Vereniging, Kunstworkshops, Ready 2 dance e.a.

Cultuur
Kunstmarkt, Muziekschool Diemen, de Theaterschuur, e.a.

Veiligheidsdag
Brandweer, Politie, Dierenambulance, EHBO en Veiligheidsmarkt. Interactieve demonstraties

Wateractiviteiten
Touwbrug, waterglijbaan, zwemmarathon de Diemer kilometer (De Meeuwen),  synchroonzwemmen, waterpolo wedstrijd, waterbommetje, waterballen, en nog  veel meer…

Donderdag 29 mei 2014: 19:00-23:30
Vrijdag 30 mei 2014: 19.00 – 00.30
Zaterdag 31 mei 2014: 10.00 – 00.30
Zaterdag 1 juni 2014: 11.00 – 16.30

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *