Loosdrechtdreef vanavond en vannacht dicht

Vanavond en vannacht,  donderdag 23 september, is de Loosdrechtdreef tussen 20.00 uur en 05.00 uur afgesloten voor auto’s.  De Loosdrechtdreef is deze zomer opnieuw ingericht. Tijdens de nachtafsluitingen voert Rijkswaterstaat de laatste werkzaamheden aan deze weg uit.  In het wegdek worden zo’n 20 gaten voor de toegang tot de riolering geboord, ook in het afgesloten deel van het fietspad langs de Kromwijkdreef. Dit is aan de kant van de Kbuurt van de tunnel.

De manege, de Gaaspercamping, het Planetarium en het Campanilehotel blijven tijdens de afsluiting zowel via de Provincialeweg als via de Kromwijkdreef en Langbroekdreef bereikbaar. Een verkeersregelaar laat verkeer met die bestemmingen door. Het fietspad langs de Loosdrechtdreef is open.

Verkeer wordt omgeleid via lokale wegen.

De in het kaartje genoemde werkzaamheden van eind september zijn verschoven naar medio oktober.

Eén reactie op “Loosdrechtdreef vanavond en vannacht dicht”

  1. Je wordt gek van al die werkzaamheden om en rond de loosdrechtdreef en de a9 snachts die tering herrie nu weer gaten boren hoop dat ze niet 1 of andere kabel raken weer weken zonder internet of wat anders wordt nu toch wel is tijd dat alles een x klaar is in deze buurt gvd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *