Loop rood voor vrouwenharten

Op 29 september 2012 organiseert Atletiekvereniging Feniks de Gaasperplasrun. De deelnemers aan de run worden opgeroepen om in het ROOD te lopen, want deze keer staat de wedstrijd in het teken van de Dress Red Day. Op deze wereldwijd gevierde dag wordt aandacht gevraagd voor de strijd tegen hart- en vaatziekten, in het bijzonder bij vrouwen. De Nederlandse Hartstichting is met een stand aanwezig. De Run is een 5 of 10 km hardloopwedstrijd door Amsterdam Zuidoost, langs of om de Gaasperplas.

Daarnaast is er voor de niet-hardlopers deze keer de Red Dress Walk (zie ook www.hartstichting.nl/ ) een wandeling over het 5 km parcours.  Voor de kinderen is er ook een Gaasperplasrun over 1 en2 km.

Van elke inschrijving wordt € 1 gesponsord aan de Hartstichting voor onderzoek naar het vrouwenhart. Meedoen is gratis voor kinderen tot 12 jaar en leden van AV Feniks kunnen tegen een gereduceerd tarief meelopen. De kinderen die hun persoonlijk record verbreken, krijgen een medaille. Bovendien is er een beker voor de snelste boy & girl van Zuidoost!

Meelopen is op eigen risico. Locatie Atletiekbaan Bijlmerpark, Karspeldreef 501.

Voorinschrijven tot 28 september via www.gaasperplasrun.nl

Op de dag zelf inschrijven? Dat kan van 10.00 uur tot uiterlijk 11.30 uur.

11:00 uur start 1 km-loop.

11:15 uur start 2 km-loop.

12:15 uur start 5 km en 10 km

13:00 start Red Dress Walk (5 km). De kosten zijn € 5 voor leden en niet-leden.

Kosten: 1 km (t/m 8 jaar) en 2 km(t/m 11 jaar) is GRATIS. 5 km en 10 km: leden: € 5 bij voorinschrijving en € 7 bij inschrijving.  Niet leden: € 8 bij voorinschrijving en € 10 bij inschrijving.

Jeugd (12 – 16): € 2.  Informatie www.gaasperplasrun.nl of gaasperplasruncommissie@avfeniks.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *