Leerorkesten treden op

De leerorkesten van basisscholen Samenspel en Wereldwijs hebben diverse optredens op de planning staan. Op vrijdag 1 juni is er een optreden van het leerorkest van de groepen 8 live op TV Nederland 2 tijdens de opening van het Holland Festival.

Op zondag 3 juni is er een optreden van het Klein Leerorkest in samenwerking met musici van het Koninklijk Concertgebouworkest in het Bijlmerparktheater van 19.30-20.30 uur. De toegang is gratis.

Op woensdag 6 juni is er een optreden van het leerorkest van de groepen 7 in de Heineken Music Hall in aanwezigheid van prinses Maxima.

Het ‘gewone’ leerorkest is via school (elke week op donderdag), het Klein Leerorkest is extra en rechtstreeks door de muziekschool geregeld.(voor 7e en 8e groepers).

Eén reactie op “Leerorkesten treden op”

 1. Hoi lezers,
  Ik was bij het concert van het Klein Leerorkest in de Noorderkerk. Echt geweldig wat die kinderen al kunnen. Superleuk om die trotse snoeten te zien van de kinderen en hun ouders.
  Ook heel mooi om te zien hoe musici uit het wereld beroemde Koninklijk Concertgebouworkest naast de kinderen zitten en echt samen met hem er iets heel bijzonders van maken.

  Was u er niet bij?
  Kom dan naar het Bijlmerparktheater. Dan doen ze het nog een keertje in hun eigen stadsdeel.
  Even gratis kaartjes bestellen!

  Tot ziens
  Marijke van Amersfoort
  Directeur Samenspel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *