LeefZO! (verstandig) voorlichters gezocht

Word LeefZO!-voorlichter. Vind je gezonde voeding en beweging belangrijk? Wil je mensen helpen een gezondere leefstijl te ontwikkelen? Durf je daarover presentaties voor groepen te geven? Dan is LeefZO! op zoek naar jou! LeefZO! is de beweging die mensen aanzet tot het aanleren en vasthouden van een gezonde leefstijl.

leefzovoorlichter350LeefZO! is op zoek naar deelnemers die via een cursus van maximaal acht dagdelen worden opgeleid tot LeefZO!-voorlichter. In de cursus komen onderwerpen aan de orde als: wat is gezonde voeding, voeding vanuit een multicultureel aspect en bewegen ter preventie. Daarnaast oefen je overtuigend presenteren en omgaan met (lastige) vragen.

Na het behalen van het certificaat, ga je mensen tijdens voorlichtingsbijeenkomsten informeren over een gezonde leefstijl en het belang hiervan. Ook verwijs je mensen met ingewikkeldere hulpvragen door organisaties en initiatieven die actief in de gezondheidsbevordering.

Spreekt dit je aan? Neem dan snel contact op met Venzo voor meer informatie of om je aan te melden voor een intakegesprek, via 020-760 11 70 of via a.mensah@venzo.co.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *