Laatste keer: Gaasper Pleasure

Na 12 jaar wordt op zaterdag 28 juli de laatste editie gehouden van Gaasper Pleasure. Dit festival is voortgekomen uit een buurtinitiatief, is relatief kleinschalig en wordt gehouden aan de noordoever van de Gaasperplas: op het dagkampeerterrein en bij het surfstrand. Het festival duurt van 13 uur tot 23 uur.

Vanwege de op- en afbouw is het dagkampeerterrein en de surfoever afgezet van maandag 23 juli tot en met woensdag 1 augustus. Op zaterdag 28 en zondag 29 (dan is er een ander festival op dezelfde locatie) is ook de Driemondweg afgesloten. Boerderij Langerlust is wel bereikbaar. Balorig en het zwemstrandje zijn bereikbaar via de Valburgdreef.

Voor klachten kunnen omwonenden bellen met: 020-26 13 716 of een mail sturen aan info@gaasperpleasure.nl. Er kan ook gebeld worden met 14020. Dit jaar is het clubgebouw van Gaasperplas Windsurfing beschikbaar als backstage voor de artiesten in het festivalweekend (zij zullen gebruik maken van de kleedruimtes). Kijk voor informatie over de line up op de website. 

Eén reactie op “Laatste keer: Gaasper Pleasure”

  1. Gelukkig dat is alvast 1 rust verstorend asociaal en overlast producerend, zogenaamd leuk cultureel en vermakend evenement weg. Opgeruimd staat netjes, weg met festivals uit parken bij woonwijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *