Laat je fiets graveren

FietsgrafeeractieIedere woensdag van 10 juli – 18 december kan je je fiets gratis laten graveren in Amsterdam. Het verkleint de kans dat je fiets kwijt raakt. Laat dus je fiets graveren!
In Amsterdam Zuidoost kan dat op het Anton de Komplein op 21 augustus en 30 oktober 2013. Je kunt dus ook eerder elders in Amsterdam terecht, bekijk daarvoor het overzicht van alle grafeerlocaties en -tijden.

Check voordat je naar een graveeractie gaat via de link hierboven of de grafeerlocaties verplaatst is of door slechte weersomstandigheden afgelast is. En… neem ook een geldig legitimatiebewijs mee. Dat heb je nodig om de fiets op jouw naam te laten zetten.

Kan elke fiets gegraveerd worden?
Nee niet elke fiets kan worden voorzien van een graveercode. Dit kan liggen aan de dikte van het frame of het materiaal. Vooral bij nieuwe fietsen kan niet altijd een code worden gegraveerd. Deze fietsen zijn altijd al voorzien van unieke kenmerken. Als blijkt dat een fiets niet gegraveerd kan worden, zullen de graveerders met plezier de kenmerken opzoeken en aan je meegeven.

.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *