La Place in hotel aan de Gaasp

Op loop- en fietsafstand van Kantershof is er een aantrekkelijk restaurant bijgekomen. Restaurantketen La Place heeft een nieuw selfservice restaurant in het Golden Tuliphotel Riverside in Zuidoost geopend. Dit ligt aan de Provincialeweg (38) richting Weesp aan de Gaasp. Hier serveert La Place dagelijks ontbijt, lunch en diner: van smoothies, sandwiches, salades, koek en soep tot pizza’s, pasta’s en heerlijke gerechten van de grill. Uiteraard kunnen gasten ook bij het restaurant terecht voor huisgemaakt gebak met een verse kop koffie of thee. Het nieuwe La Place restaurant biedt binnen ruimte aan 303 gasten en buiten is plaats voor 81 bezoekers.

Zoals het concept is bestaat de nieuwe La Place in Amsterdam uit een centraal marktplein met open keuken en diverse kramen waar dagelijks gerechten en dranken vers worden bereid. De medewerkers bereiden de eigen, unieke recepten van La Place onder de ogen van de gast. Zij gebruiken hiervoor verse en waar mogelijk biologische ingrediënten. In het brede aanbod van het La Place restaurant ligt de nadruk op veelzijdige en gezonde voeding.

Ook aan de zakelijke bezoeker is gedacht. ‘Zo is het hele restaurant voorzien van gratis wifi en zijn er vergaderruimtes en rustige plekken waar je kunt werken aan je presentatie of een vergadering kan voorbereiden’, vertelt Sander Huisman, Manager food van La Place Amsterdam. Het selfservice restaurant heeft 35 medewerkers in dienst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *