Kwakoe Zomerfestival komt eraan

Het Kwakoe Zomerfestival in het Bijlmerpark begint zaterdag 21 juli en duurt vijf weekenden. Voetbal, muziek, theater, literatuur, kunst, en lezingen zijn de vaste ingrediënten. De Kwakoe Talentenshow moet het nieuwe hoogtepunt worden; deze zal plaatsvinden op het jongereneiland. Bezoekers van het festival kunnen elk weekend genieten van muziek, dans en lekker eten.

Het Kwakoe Zomerfestival heeft van oudsher gefungeerd als springplank voor jong talent. Vele bekende muzikanten, muziek- en dansgroepen, theater- en cabaretartiesten hebben hun bekendheid en doorbraak naar succes te danken aan hun optreden op het Kwakoe Festival. De spontane aantrekkingskracht zal blijven groeien.
Door ook nationaal en internationaal bekende personen en artiesten te contracteren wil de organisatie de kwaliteit van de programmering nog verder opvoeren.

Routebeschrijving
Komt u van buiten Amsterdam Zuidoost? Neem dan de trein of metro naar Station Bijlmer.

Het NS Station Bijlmer heeft rechtstreekse verbindingen met stoptreinen vanaf: Utrecht CS, Rotterdam CS, Amsterdam CS, Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Muiderpoort, Duivendrecht.

Vanaf het Bijlmer Station: lopend of met de fiets gaat u vanaf het Bijlmer Station door het winkelcentrum De Amsterdamse Poort. Aan het einde van het winkelcentrum slaat u rechts af richting Bijlmerpark waar het Kwakoe Zomerfestival plaatsvindt. U komt dan uit bij de hoofdingang.

Eén reactie op “Kwakoe Zomerfestival komt eraan”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *