Kunst in Brasserie De Houten Vier

Op 6 november wordt een gedeelte van Brasserie De Houten Vier voor één dag een ontmoetingsplaats waar de wereld van beeldende en gesproken kunst midden in de natuur bij Golfbaan de Hoge Dijk samenkomen in een inspirerende en sfeervolle locatie. Op die dag vindt een expositie plaats van diverse werken van Evita Tjon A Ten. Zij zong onlangs bij ZO Jazz Lounge in NoLimit.

Het kleurrijke en vrolijke werk van Evita heeft een eigen signatuur. Zij laat zich inspireren door kleuren, leven, liefde en de natuur. Tijdens deze expositie staan vrouwen van de wereld centraal. En worden werken tentoongesteld uit diverse collecties, beschilderde wijnkisten en wenskaarten.

Terwijl u de schilderijen kunt bekijken, worden tussendoor ook voordrachten uit eigen werk gehouden door spoken word artiesten.

Denkt u eraan om te reserveren voor diner mocht u hier gebruik van willen maken: 0294–284281, er is en driegangendiner voor 25 euro.

Brasserie De Houten Vier is goed bereikbaar met openbaar vervoer en per auto. U wordt ontvangen met een welkomstdrankje.

U kunt op het nabijgelegen parkeerterrein de hele dag parkeren voor € 1,00.

Pinnen is mogelijk bij aankoop van items vanaf 50 euro.
Locatie : Abcouderstraatweg 46, 1105 AA Amsterdam-Zuidoost.

Kijk HIER voor meer info over Evita. Foto: Schilderij Goldfish van Evita.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *