Kruising Kromwijkdreef/Loosdrechtdreef open

Deze week wordt het kruispunt Kromwijkdreef/Loosdrechtdreef in gebruik genomen. Alleen de aansluiting met de Langbroekdreef is nog niet open. Tussen 19 en 26 april maakt Rijkswaterstaat op de Langbroekdreef de aansluiting met het busstation en wordt er geasfalteerd.  Op maandag 26 april gaat de weg weer open. Vanaf 19 april rijdt verkeer via de bypass langs de Loosdrechtdreef.  Dan slopen we het oude fietstunneltje dat onder de Loosdrechtdreef doorgaat en kunnen we de Loosdrechtdreef verlagen. Dit duurt tot begin juli.

Foto: vanaf Klieverink, rechts de metro (53), links vooraan Karspelhof II, verderop de nieuwe situatie.

Opruimen
In mei en juni ruimen we de oude wegen en viaducten rondom de nieuw kruising op. In juli nemen we de nieuwe Loosdrechtdreef in gebruik. Over deze werkzaamheden komt in mei meer informatie.

Hinder
De verschillende werkzaamheden rondom het nieuwe kruispunt zorgen voor geluid van machines en zwaar bouwverkeer. Met name het frezen, het plaatsen van vangrail en het heien van palen kunnen hinderlijk zijn voor u als omwonende.

Afsluitingen en omleidingen
Om de werkzaamheden voor het nieuwe kruispunt veilig uit te kunnen voeren, zijn afsluitingen van wegen, voet- en fietspaden noodzakelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *