Kromwijkdreef van 24-25 juni dicht (en herrie)

Van donderdag 24 juni 06:00 uur tot uiterlijk vrijdag 25 juni 06:00 uur is de Kromwijkdreef in de richting van de Gaasperplas afgesloten. In deze periode verwijdert Rijkswaterstaat overdag onder andere het laatste stuk damwand bij de tunnel. Verkeer wordt omgeleid via de Gooiseweg en de Provincialeweg.

Op 24 juni branden we aan de westkant van de Kromwijkdreef het laatste stuk damwand af dat nog boven de tunnel uitsteekt. We verwijderen hier ook de damwanden van het oude A9-viaduct (zie locatie afbeelding 1). De damwand is opgebouwd met stalen planken, deze haken in elkaar en trillen we los. Dit zorgt voor veel geluid in de omgeving. Deze werkzaamheden duren ongeveer acht uur en voeren we overdag uit. 

Overige werkzaamheden
Bij de Kromwijkdreef en de Langbroekdreef voeren we verschillende werkzaamheden uit voor de afwerking van het nieuwe kruispunt. Onder andere asfalteren we vluchtheuvels, boren we gaten voor putten in de weg en plaatsen we een portaal en bewegwijzeringsborden. 

Werktijden en hinder
De werkzaamheden bij de Kromwijkdreef voeren we op donderdag 24 juni uit vanaf 06:00 uur tot laat in de avond. Als het werk uitloopt werken we in de nacht door. Het lostrillen van damwanden en het maken van de putten zorgt voor veel geluid in de omgeving. Deze werkzaamheden doen we overdag tussen 07:00 en 19:00 uur. De overige werkzaamheden geven minder geluid. 

Afsluiting Kromwijkdreef
Om alle werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren, sluiten we de Kromwijkdreef in de richting van de Gaasperplas af voor het verkeer. Verkeer wordt omgeleid via de Gooiseweg en de Provincialeweg. Op onderstaande afbeelding zijn de afsluiting en omleidingsroutes aangegeven.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *