Wil je wat zinvols doen? Kijk eens bij Markant!

Altijd al iets voor een ander willen betekenen? Maar weet je niet of het iets voor je is? Woon jij in Amsterdam-Zuidoost of omgeving? Kom deze zomer vrijwilligerswerk doen bij Markant!

Markant ondersteunt mensen die langdurig en intensief zorgen voor een ander. Om deze zorg vol te houden is het belangrijk dat zij af te toe even iets voor zichzelf kunnen doen en op adem kunnen komen. Markant helpt daarbij door vrijwilligers in te zetten.

Als vrijwilliger kan je echt iets voor een ander betekenen. Gewoon door er te zijn, aandacht te geven of samen iets leuks te doen. Bijvoorbeeld samen spelletjes doen, samen naar de markt, praten over vroeger of koffie drinken. Dit kan een uur per week of langer. Wij werken met allerlei doelgroepen; kinderen, jongeren, volwassen en ouderen. Jij kiest wat bij jou past. En wij zorgen voor een goede match.

Als vrijwilliger krijg je gratis scholing en een vergoeding voor onkosten. Daarnaast leg je nieuwe contacten, helpt het bij je persoonlijke ontwikkeling en staat het goed op je CV. Het vrijwilligerswerk is coronaproof. Je kunt veilig helpen en jouw hulp wordt heel erg gewaardeerd, juist nu.

Wil je meer weten? Of wil je je aanmelden?

Neem contact op met Markant. Mail naar info@markant.org of bel 020 886 88 00.

Kijk voor meer informatie op www.markant.org

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *