Koornhorst Kanjers en de onthulling van de Bingo Machine

In Koornhorst werd op Tweede paasdag door bewoners samen de nieuwe Bingo Machine onthuld die door de Koornhorst Kanjers en Seniorenplatform 1104 via het buurtbudget 2022 geregeld was.
Bingo will never be the same in K-buurt !
++++++

Dit project is mogelijk gemaakt door de inzet van buurtbewoners en het buurtbudget 2022 van de gemeente Amsterdam onder het buurtbudget plan ’Samen Sterker‘ van het buurtplatform (Hart voor de K-buurt) .

Buurtbudget model Zuidoost is bedoeld om in de buurten van Zuidoost eigenaarschap, community building en zelforganisatie van de buurt te versterken.

Voor alle details kijk op de buurtwebsite www.1104enzo.nl , categorie ‘kbuurtbudget’ https://1104enzo.nl/category/actueel/buurtverbetering-en-budget/

Hart voor de K-buurt vindt het belangrijk dat we transparant leren werken in Zuidoost. Vind daarom op www.bit.ly/logboekbuurtbudgetkbuurt een overzicht van alles wat er met het buurtbudget wordt gedaan.

Wie meer wil weten kan bijvoorbeeld ook naar het wekelijkse Kbuurtuurtje komen, iedere donderdag 17.00-18.00 uur in buurthuis Bonte Kraai.

#hartvoordekbuurt #buurtbudget

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *