Komend weekeinde Gaasperdammerweg dicht

Van vrijdagavond 2 juli 21.00 uur tot maandagochtend 5 juli 05.00 uur is de A9 Gaasperdammerweg tussen knooppunt Holendrecht en knooppunt Diemen in beide richtingen afgesloten. In dit weekend worden de technische systemen van de Gaasperdammertunnel onderhouden en krijgen een update.

De oprit van de S111 richting A9 Schiphol/ Utrecht en A2 Amsterdam blijft wel open. De afsluiting op vrijdagavond gaat in 2 fasen. Om 21.00 uur gaat de rijbaan voor verkeer richting A1 knooppunt Diemen dicht. Vanaf 23.00 uur wordt ook de rijbaan en de op- en afritten richting A2 knooppunt Holendrecht afgesloten. Op maandag 5 juli om 05:00 uur zijn beide rijbanen weer open.

Afsluitingen:

  • A9 Gaasperdammerweg in beide rijrichtingen tussen knooppunt Holendrecht en knooppunt Diemen. Alle tussenliggende op- en afritten zijn afgesloten. De oprit van de S111 richting A9 Schiphol/ Amstelveen en A2 Utrecht/ Amsterdam blijft wel open.
  • Verbindingsweg van de A2 uit Amsterdam naar de A9 richting Schiphol/Amstelveen.

Omleidingen:

  • Doorgaand verkeer vanaf de A2 Utrecht richting Almere/ Hengelo rijdt via de A2 – A10 en de A1.
  • Doorgaand verkeer op de A2 uit Amsterdam richting A9 Schiphol/Amstelveen wordt omgeleid via af- en oprit 3 Abcoude.
  • Doorgaand verkeer op de A1 richting Utrecht wordt omgeleid via A1/A10 en A2.
  • Doorgaand verkeer op de A1 richting Schiphol/Amstelveen wordt omgeleid via A1/A10 en A4.Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van ongeveer 10 minuten. Borden boven en langs de weg geven de omleidingsroutes aan. U kunt ook gebruikmaken van actuele reisinformatie, via Flitsmeister, Waze of Rijkswaterstaat Verkeersinfo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *