Kom 7 maart naar ‘Verder met Masterplan Zuidoost’

Beste bewoner, community partner,

Volgende week donderdag is het zover. Verschillende betrokkenen ontmoeten elkaar dan op de bijeenkomst ‘Verder met Masterplan Zuidoost.’ Ik hoop van harte dat je aanwezig kunt zijn om te bespreken hoe bewoners, organisaties, lokale professionals en alliantiepartners samen kunnen optrekken binnen de heroriëntatie van Masterplan Zuidoost.

Je kan je gratis aanmelden via https://www.eventbrite.com/e/tickets-verder-met-masterplan-zuidoost-853593891307?utm-campaign=social&utm-content=attendeeshare&utm-medium=discovery&utm-term=listing&utm-source=cp&aff=ebdsshcopyurl.
De mogelijkheid om je aan te melden eindigt op 6 maart om 23.00 uur, dus wees er snel bij.

Hartelijke groet en hopelijk tot 7 maart 2024

Stephany Biezen

Bijeenkomst ‘Verder met Masterplan Zuidoost’

Datum: donderdag 7 maart 2024

Locatie: No Limit, Geldershoofd 80

Tijd: 19:00 tot 21:00 uur (inloop vanaf 18.30 uur)

Het programma en de mogelijkheid om je aan te melden staan vanaf 1 maart op zoiszuidoost.nl De bijeenkomst wordt opgenomen en is dus ook later terug te zien.

 

*Wat vooraf ging:
Tijdens een bewonersbijeenkomst op 11 juli 2023 over de voortgang van het Masterplan, uitten bewoners en lokale professionals hun zorgen. Zij voelden zich tot nu toe onvoldoende betrokken bij het Masterplan. De burgemeester -als voorzitter van de Alliantie- erkende de geuite zorgen en bood de community de ruimte om zelf met een plan voor hervorming van Masterplan Zuidoost te komen. Dat plan ligt er nu in de vorm van een blueprint. Daarin staat hoe zeggenschap en mede-eigenaarschap van bewoners goed en structureel geregeld kan worden.

De alliantie Masterplan Zuidoost heeft op 13 december 2023 ingestemd met de start van de evaluatie en heroriëntatie van Masterplan Zuidoost op basis van de blueprint. Ik ben als procesbegeleider aangesteld om dit proces met alle betrokkenen te organiseren. Ik heb dit proces voorbereid samen met drie opstellers van de blueprint en enkele alliantiepartners in de overleggroep Vervolgproces Masterplan Zuidoost.

 

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

De pagina / categorie  ”Masterplan ontwikkelingen” op de website www.1104enzo.nl wordt  als dienstverlening aan de community van Zuidoost aangeboden. Het is niet dat we met de organisatie van deze ontwikkelingen bezig houden, eerbied voor wie dat wel doen. Als redactie willen we gewoon graag iedereen zo veel mogelijk gelijkmatig en gelijkwaardig van informatie kunnen voorzien.

Meer lezen over de ontwikkelingen van Masterplan Zuidoost van de afgelopen periode? kijk dan op https://1104enzo.nl/category/actueel/masterplan-zuidoost-ontwikkelingen/

Meepraten over ontwikkelingen? Er is een appgroep, lid worden kan via de link www.bit.ly/praatmeeovermasterplanzuidoost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *