Kerstmille in SouthEast

Bijna duizend mensen aan tafel in SouthEast. Het groots opgezette kerstdiner op 19 december is bedoeld voor mensen die zelf niets extra’s kunnen doen met Kerst. Het moet ook een ‘warme avond’ worden, vindt directeur Handan Aydin van SouthEast. Dit evenement is een paar jaar geleden begonnen met zo’n 200 bezoekers. Vorig jaar waren het er al 500 en nu verwacht de organisatie tussen de 800 en 1000 gasten.

southeast_kerst_xlVoor de gelegenheid wordt het Atrium van gebouw SouthEast omgetoverd tot een schitterende kersthal. SouthEast zorgt voor de ruimte en de organisatie en de medewerkers helpen mee in de bediening. Dat kan natuurlijk niet zonder de samenwerking met kerkgemeenschap De Rots, steun door het Leger des Heils, MaDi, Kansrijk Zuidoost en de Voedselbank. Die organisaties zorgen ook voor de uitnodigingen.

Sponsoring
Bewoners en bedrijven sponsoren en kunnen nog bijdragen aan de benodigde producten, aankleding, cadeautjes voor de kinderen of gewoon cash. Voor het kinderkerstdiner zoekt de orgaisatie nog een of meer sponsors.

Wat Handan betreft hoeft zo’n gigantisch diner niet een keer per jaar plaats te vinden. Pasen zou ook zo’n moment kunnen zijn om ‘iets’ terug te doen voor de maatschappij.

Contact: southeast.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *