Kent iemand deze kat?

Sinds een paar maanden komt er een kat bij ons in de tuin (wij hebben zelf ook een kat), gele huizenbuurt. Het is een jonge poes, een beetje krols van twee tot 2,5 jaar. Ze is (inmiddels) heel aanhankelijk en omdat het zo koud was gaven we haar eten. Ook van andere kattenliefhebbers in de buurt krijgt ze wat te bikken. Ze ziet er goed verzorgd uit, maar heeft geen bandje of ander herkenningsteken. Weet iemand van wie ze kan zijn? Laat het weten aan: redactie@kantershofenzo.nl.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Maartje
Maartje
9 april 2013 19:20

NOOIT zomaar een kat eten geven die er gewoon goed gevoed uitziet. Sommige katten lopen bij andere naar binnen, kennen weinig angst en zijn heel brutaal. Als baasje zijnde is dat heel vervelend, want je kat zal maar bij de verkeerde naar binnen lopen. Maar door een onbekende kat te… Lees verder »

liesbeth
liesbeth
Antwoord aan  Maartje
12 mei 2013 20:25

Hallo Maartje, Ik heb dit poesje ook in mijn tuin gehad, zij is volgens mij al zwanger! Dit poesje heeft volgens mij geen huis en zij loopt te zwerven. Gelukkig zijn er nog goede mensen die deze poezen wel voeren anders krijgen zij zeker longontsteking met de kou die geweest… Lees verder »

trix
trix
9 april 2013 21:20

op buurtlink staat dat er een zwarte kat wordt vermist

Sandra
Sandra
10 april 2013 15:39

Kan de foto wat groter?