Kantoor wordt oogkliniek

Een volledig kantoorgebouw aan de Hettenheuvelweg 45 wordt per 1 september 2012 langjarig verhuurd aan een oogkliniek, Oogziekenhuis Amsterdam B.V. Vastgoedorganisatie Pronam heeft daartoe goedkeuring gekregen voor een herbestemming van dit bestaande kantoor naar een ziekenhuis.

Het kantoorgebouw groot 2.525 m² heeft de naam HHW45 gekregen en ligt tegenover het multifunctionele kantorencomplex Atlas ArenA Amsterdam. Het gebouw is verdeeld over drie lagen. Onlangs is dat pand volledig en op duurzame wijze gerevitaliseerd.

Oogziekenhuis Amsterdam B.V. is een samenwerkingsverband tussen Oogziekenhuis Zonnestraal en het AMC te Amsterdam. Oogziekenhuis Zonnestraal heeft verschillende vestigingen in Nederland. Het richt zich specifiek op innovatie en kwaliteit, zowel op medisch vlak als in het contact met patiënten. Hun missie is het leveren van hoogwaardige oogheelkundige zorg op een economisch verantwoorde basis.
Oogziekenhuis Zonnestraal biedt behandelingen voor vrijwel alle oogheelkundige aandoeningen als staar, hoge oogdruk en ouderdomsslijtage van het netvlies. Ook niet-verzekerde behandelingen zoals brilvervangende chirurgie en ooglidcorrecties behoort tot hun expertise.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *