K-buurt start campagne ”Hier is Corona”

In de K-buurt in Amsterdam Zuidoost heeft Hart voor de Kbuurt een nieuwe campagne gelanceerd om medebewoners te doordringen met de boodschap rekening te houden met Corona.  ‘’Hier is Corona’’ is bewust een confronterende campagne met een groot virusdeel als bliktrekker.  Het is immers, of kan overal zijn.

Hoewel de aantallen stijgen, vooral in Zuidoost, laat de overheid weinig van zich horen of zien.  Met de campagne hoopt Hart voor de Kbuurt  het onzichtbare meer zichtbaar te maken. Veel mensen lijken cognitief te weten over Corona maar doen te weinig met die wetenschap. Met deze campagne hoopt Hart voor de Kbuurt op een ander niveau ‘’binnen te komen’’ bij de mensen en zo bij te dragen aan de op dit moment zo nodige gedragsverandering.

De boodschap wordt op diverse manieren gedeeld zoals via posters in de liften en entree van de flats, aan het metrostation, op de markt. Via de buurtpaaltjes bij de ingangswegen van elk laagbouw buurtje, bij de ingang van de wijk, op dranghekken en meer.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Maria
Maria
4 oktober 2020 16:39

Goed initiatief , jammer dat er al weer 2 doeken zijn vernield. Om moedeloos van te worden…

MH Emanuel
MH Emanuel
4 oktober 2020 17:20

Helaas bij onze wijk alweer moedwillig kapotgesneden door aggressieve aso elementen.