K- Buurt neemt met wervelende show afscheid van Dirk de Jager

In een prachtige show van multiculturele kracht en eenheid in diversiteit nam de K-buurt op 7 juli 2022 afscheid van Dirk de Jager als Bestuurder van Zuidoost en Portefeuillehouder voor K-buurt.

 

Op  de halfjaarlijkse K-buurt bewoners bijeenkomst aka het buurtberaad, in een afgeladen volle zaal , werd hij getrakteerd op optredens, cadeaus, klederdrachten, eten,  en muziek en ook gevraagd zelf op de Djembé in actie te komen.

 

De avond liet de kracht zien als in een multiculturele buurt goed en fijn wordt samengewerkt. De dankbaarheid richting Dirk de Jager uit vele geledingen en culturen was voelbaar. 

 

Dirk ontving ook een boek ‘Dirk bedankt’  ( zie de online versie op www.bit.ly/dirkbedankt ) met daarin foto-memories die samen zijn ingezameld door de buurt. Ook daar een grote verscheidenheid aan culturen die Zuidoost rijk is en een grote veelzijdigheid aan zaken waar Dirk zich mee bezig heeft gehouden en voor heeft ingezet de afgelopen 4 jaar.

In een reactie liet Dirk weten totaal overrompeld te zijn ‘’Wauw wat een geweldige avond en wat een geweldig afscheid van de K buurt. Overweldigend, zoveel kracht en zoveel liefde in deze buurt.’’

 

Buurtcollectief Hart voor de K-buurt had de avond georganiseerd en wil iedereen bedanken die heeft bijgedragen, Het was een bijzondere avond. Een avond waar je als buurt heel trots kunt zijn, en weer realiseert ‘’samen maken we onze eigen buurt, en we maken ‘m samen’’.

 

SamenSterk ❤️ SamenKbuurt

 

Meer weten?

# kijk op website 1104enzo.nl en abonneer je op berichten hier

# wordt lid van de K-buurt brede appgroep via www.bit.ly/allemaalkbuurt

# Kom gewoon eens langs op het K-buurt uurtje, Elke week donderdag 17:00-18:00 in Buurthuis Bonte Kraai

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *