Jeugdtheater in De Flat

In februari krijgen de eerste bewoners van de flat Kleiburg de sleutel van hun appartement. Ze kunnen dan meteen naar een voorstelling in Kleiburg gaan. Want op woensdag 26 februari vindt de sneak preview plaats van Lost Project van de Jeugdtheaterschool Zuidoost (JTSZO). Lost Project Community JTSZO presenteert de eerste voorstelling AWKWARD! Veertien jongeren die met hun eigen verhalen de confrontatie aangaan met elkaar en zichzelf. Natuurlijk zijn ook andere bezoekers welkom! Het evenement is gratis, er staat wel een pot en het is een low budget project, dus een vrijwillige bijdrage is wenselijk.

In juni zijn de hele voorstellingen te zien in De Flat. Het concept en de regie is van Priscilla Vaudelle, het thema is seksualiteit en homoseksualiteit. Na de afstudeervoorstelling L.O.V.E. met leerlingen van de Jeugdtheaterschool wilde Priscilla graag door met een aantal spelers uit haar groep. Lost Project is geboren bij JTSZO. Ze kreeg de ruimte om het project uit te werken. En nu is de groep zover om een klein tipje van de sluier op te lichten. Deze locatievoorstelling in DeFlat Kleiburg begint om 19.00, aansluitend is er een nagesprek met de jongeren met een hapje en een drankje.

Jeugdtheaterschool Zuidoost
Jeugdtheaterschool Zuidoost biedt een creatief podium voor de jonge bewoners van Amsterdam Zuidoost. De school bestaat nu dertien jaar en is sinds 2009 gevestigd in het Bijlmerparktheater. JTSZO is een begrip in Zuidoost en omstreken. Dit komt door de vele jaren ervaring met de jonge bewoners en hun talenten. De school daagt de kinderen en jongeren uit om het beste uit zichzelf te halen.

Met bovenstaand project van Priscilla Vaudelle probeert de school een inspiratie te zijn voor andere kinderen en jongeren om zichzelf te blijven ontwikkelen en te groeien. Zo geeft Priscilla terug aan de jongeren wat zij heeft geleerd bij Degasten, op de AHK en bij de Jeugdtheaterschool Zuidoost.

Zie ook www.jtszo.nl

Priscilla Lost project

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *