IXAS informeert breed

IXAS INFORMEERT op vele manieren bewoners van Amsterdam Zuidoost en omwonenden van de A9 Gaasperdammerweg over de bouwwerkzaamheden rond dit veelbesproken stuk snelweg.
valentijn_IXAS450Vrijdagmiddag was het volle bak bij de aannemerscombinatie van de A9 Gaasperdammerweg, tijdens hun Valentijnsactie. In het logistieke centrum van de aannemer konden bewoners van Amsterdam Zuidoost ‘daten’ met uitvoerders, verkeerspsychologen, stewards, maatvoerders en projectleiders van IXAS. In een Valentijnssfeer en met een broodje in de hand vertelden de IXAS’ers met veel passie over hun werk en beantwoorden vragen.

Op 24 en 25 februari zijn er weer reguliere informatiebijeenkomsten in samenwerking met Rijkswaterstaat in het Planetarium, Kromwijkdreef 11. Woensdag de 24e van 14.30 – 16.30 uur en de 25e van 18.30 – 20.30 uur. Tijdens de bijeenkomsten geeft IXAS ook een college over damwanden.

In heel 2016 is de overlast van geluid en trillingen groot. Damwandplanken inbrengen geeft trilling en geluidoverlast, heipalen geven geluid en in mindere mate trilling. Zandtransporten gaan gepaard met geluid van de motoren van graafmachines, vrachtauto’s en in sommige gevallen het piepen bij het achteruitrijden. Deze informatie is ook zowel huis-aan-huis als digitaal verspreid.

Op de website van Rijkswaterstaat staat altijd de laatste stand van zaken over de hinderperiode.

Foto’s: IXAS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *